Poštovani, 

Obrazac  za verifikaciju 2000+ vrhova je premješten na vaš profil, odmah ispod tabele sa vašim rezultatima. Naravno, kao i do sada,  biće vam vidljiv samo kada se prijavljeni sa vašim imenom i passwordom.

Ovu promjenu smo uveli da bi olakšali proces verifikacije, jer sada se radi sve sa jedne stranice, a vaše ime i email se automatski popunjavaju

Možete odjednom poslati do 10 vrhova. 

Ukoliko vam bude potrebna pomoć kontaktirajte nas

 

 

 

1. korak - Registracija.

Kliknite na zeleno dugme "Registracija" u gornjem desnom uglu stranice (kao na slici) i registrujte se.

Opširnije...

 

2. korak - Prijavite se.

Poslije uspješne registracije morate se prijaviti sa korisničkim imenom i lozinkom koje ste izabrali (Plavo dugme "Prijava" kao na slici") Korisničko ime i lozinku zapamtite jer će vam biti potrebni ukoliko budete željeli izvršiti neke izmjene na svom profilu. Te iste podatke ćete koristiti za planinarski imenik, ali i za ostatak web stranice kao što je dio sa gps trackovima.

Opširnije...

 

3. korak - Otvorite kategoriju planinari

Idite na izbornik > Planinarski imenik > Planinari

Opširnije...

 

4. korak - Kreirajte profil

Kliknite na dugme "Dodajte vaš profil ovdj"

Opširnije...

 

5. korak - Ispunite sva obavezna polja

Posebno pažnju obratite na Puno ime i prezime i profilnu fotografiju

Opširnije...

6. korak - Odobravanje profila

Svaki profil pregleda administrator i odobrava ga. Ukoliko nešto od podataka bude nedostajalo obavjestiće vas email-om. Nako što vam profil bude odobren u dnu ispod tabele sa rezultatima će se pojaviti forma za prijavljivanje vrhova. (Ovu formu  vidite samo ako ste prijavljeni na planinarenje.ba). Možete do nje doći i klikom na ikonicu kao na slici ispod.

Opširnije...

7. korak - Oaberite vrh

Možete odjednom prijaviti do 10 vrhova. Upišete nazive vrhova koje želite prijaviti, a zatim odaberete fotografije za iste. . Da bi verifikovali vrh, vaše lice na fotografiji mora biti prepoznatljivo.  Ukoliko ste u mogućnosti uključite "lokaciju" na mobitelu ili fotoaparatu tako da GPS koordinate budu spremljene u fotografiji. Tako ćete olakšati verifikaciju, čak i kad je vidljvost loša

Opširnije...

 

Kada jednom prođete ovaj kompletan proces registracije kasnije je verifikacija ispenjanih vrhova vrlo jednostavna. Dovoljno je da se prijavite sa vašim korisničkim imenom, i odmah putem forme prijavite nove vrhove.

Želimo vam puno sreće u 2000+ Challenge-u !

 

 

Opširnije...Planinarenje nije klasični sport i možda ga je ispravnije nazvati stilom života. U sportu postoji takmičenje u kojem uvijek neko pobijedi, a ostali izgube. U planinarenju, svako učešće je pobjeda, a dužni ste pomoći onome ko je slabiji od vas, tako da je vrlo teško napraviti uobičajno takmičenje.

Rezervacija planinarske ture

Challenge 2000+

Prikaži sve učesnike

Preporuke

Vremenska prognoza

  • Najčitanije

  • Najnovije