Planinarske vijesti

anapurna.jpgANAPURNA 67042
Planinarska cipela Anapurna namjenjena za viša i visoka gorja. Gornji dio je u cijelosti izrađen od prirodne kože, podstavljen sa vodoodbojnom membranom Alpitex, koja ne propušta vlagu i dobro diše , zato je cipela upotrebljiva u svim godišnjim dobima.

Nov, poboljšan potplat od kvalitetne Vibram gume i druge prednosti: dobra torzijska i prilagodljiva stabilnost. Poluuretanski potplat dobro ublažuje udarce, zato je hodanje mekano i udobno. Mogu se ugraditi automatske dereze.

http://www.alpinashop.ba/p2-371-35811/planinarska-obuca/planinarske-cipele-za-visoka-gorja/anapurna-67042

teton.jpgTETON 62714
Planinarska cipela Teton je namjenjena planinarenju po visokom gorju. Gornji dio je u cjelosti izrađen od prirodne kože, koja je dodatno zaštičena gumom. Cipela ima toplinsku izolaciju Thinsulate. Mogu se ugraditi automatske dereze.

http://www.alpinashop.ba/p2-371-35778/planinarska-obuca/planinarske-cipele-za-visoka-gorja/teton-62714

eiger.jpgEIGER MAN 62861
Cipela EIGER MAN namjenjena je za srednja gorja, za srednje zahtjevne ture. Gornji dio je od prirodne kože. Zbog dodatnog VCP uloškakoji je ispod anatomskog uloška lagano se prilagodi volumen cipele, posebno za lijevo i desno stopalo. Ako VCP uložak odstranimo, cipela ima veći volumen. Potplat ima pored Vibram gume i druge prednosti: dobra torzijska i prilagodljiva stabilnost. Popuuretanski potplat dobro ublažuje udarce, zato je hodanje mekano i ugodno. Cipela se može nositi u svim vremenskim uvjetima. Mogu se ugraditi automatske dereze.
http://www.alpinashop.ba/p2-371-35779/planinarska-obuca/planinarske-cipele-za-visoka-gorja/eiger-man-62861

peak.jpgPEAK 67011
Planinarska cipela Peak namjenjena je za viša i visoka gorja. Gornji dio je u cijelosti izrađen od prirodne kože, podstavljen sa vodoodbojnom membranom Sympatex, koja ne propušta vlagu i dobro diše , zato je cipela upotrebljiva u svim godišnjim dobima. Nov, poboljšan potplat od kvalitetne Vibram gume i druge prednosti: dobra torzijska i prilagodljiva stabilnost. Poluuretanski potplat dobro ublažuje udarce, zato je hodanje mekano i udobno. Mogu se ugraditi automatske dereze.
http://www.alpinashop.ba/p2-371-35811/planinarska-obuca/planinarske-cipele-za-visoka-gorja

diablo.jpgDIABLO 2.0 623M1
Model se odlikuje jakim i dobro oblikovanim potplatom, zaštitnom gumom, Sympatex vodoodbojnom membranom i Vibram gumom. Model je prilagođen za muška stopala. Diablo 2.0 je druga pojačana generacija našeg modela za planinarenje. Model je udoban i funkcionalan, pogodan za poluatomatske dereze. Atraktivni izgled, dodatna TPU podrška i udoban okovratnik daje modelu prednost na tržištu.
http://www.alpinashop.ba/p2-372-35774/planinarska-obuca/planinarske-cipele/diablo-20-623m1

nuptse.jpgNUPTSE 623N1
Model se odlikuje jakim i dobro oblikovanim potplatom, zaštitnom gumom, Sympatex vodoodbojnom membranom, Vibram gumom i kvalitetnom kožom. Model je prilagođen za muška stopala. Model NUPTSE je udoban i funkcionalan, pogodan za poluatomatske dereze. Boje su neutralne i ne uzrokuju probleme u održavanju obuće.
http://www.alpinashop.ba/p2-372-35775/planinarska-obuca/planinarske-cipele/nuptse-623n1

lhotse.jpgLHOTSE 62311
Muška planinarska cipela Lhotse namjenjena za srednja i visoka gorja. Gornji dio je u cijelosti izrađen od prirodne kože, podstavljen sa vodoodbojnom membranom Sympatex, koja ne propušta vlagu i dobro diše , zato je cipela upotrebljiva u svim godišnjim dobima. Nov, poboljšan potplat od kvalitetne Vibram gume i druge prednosti: dobra torzijska i prilagodljiva stabilnost. Poluuretanski potplat dobro ublažuje udarce, zato je hodanje mekano i udobno. Ovaj model je pogodan za poluatomatske dereze.
http://www.alpinashop.ba/p2-372-35776/planinarska-obuca/planinarske-cipele/lhotse-62311

Vezani članci

Alpina approach cipele za pješačenje i penjanje Alpina approach cipele za pješačenje i penjanje
  ROYAL 62732K  Cipela Royal je gradska inačica approach cipele, s kojom se manje podudara na tehničkim pojedinostima, a više na...
Planinarske cipele Alpina Planinarske cipele Alpina
HELIOS 691V1 planinarska cipela s VibramomModel Helios je namjenjen za srednja gorja, srednje zahtjevne ture. Gornji dio je od brušene kože, 4 DRY...
Tehnologija u Alpina planinarskim cipelama Tehnologija u Alpina planinarskim cipelama
Revolucionarna tehnologija iz Italije: Vibram.Razvio je 1937. godine planinar Vitale Bramani, poslije nesreće u kojoj je smrtno stradalo šest penja...

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Refreširaj

Rezervacija planinarske ture

Challenge 2000+

(Na listi nisu učesnici koji su kompletirali izazov)

Preporuke

Vremenska prognoza

  • Najčitanije

  • Najnovije