Planinarske vijesti

challenge-2000-logo.jpgU proteklim danima smo uveli nekoliko novina u Challenge 2000+. U principu to su sitnice koje će vam olakšati korištinje i ubrzati proces verifikacije vrhova.

1. Kao prvo, Callenge 2000+ je dobio svoj logo (fotografija iznad). Autor je Zoran Bošnjak. Logo je sastavljen od dvije planine, u bojama države zastave. Između planna se nalazi staza koja simbolizuje put potreban da se kompletira ovaj izazov. Nadamo se da će se i vama svidjeti. 

2. Obrazac za verifikaciju 2000+ vrhova je premješten na vaš profil, odmah ispod tabele sa rezultatima. Naravno, kao i do sada, biće vam vidljiv samo kada se prijavljeni sa vašim imenom i passwordom. Ovu promjenu smo uveli da bi olakšali proces verifikacije, jer sada se radi sve sa jedne stranice, a vaše ime i email se automatski popunjavaju. Možete odjednom poslati do 10 vrhova. Do obrasca možete lakše doći klikom na slikicu:

photo.png ispod profilne fotografije

3. Pošto se broj učesnika povečao u izbornik 2000+ smo ubacili link "Moj 2000+" koji vas direktno vodi na vaš profil. Na vrh stranice sa listom učesnika smo postavili i obrazac za pretraživanje kojim lahko možete pronaći bilo koji profil.

4. Pored naslova svakog teksta/reportaže smo dodali ikonice koje označavaju koja vrsta teksta je u pitanju. 

5. I na kraju jedna najava. U pripremi je izrada certifikata i značke za sve osobe koje kompletiraju Challenge 2000+. O tome više u narednom periodu.

Vezani članci

Kota 2190, novi vrh u Challenge 2000+ Kota 2190, novi vrh u Challenge 2000+
Kao što znate u ovaj Challenge je uvršteno 77 vrhova i kota sa 12 planina. Na 11 planina je straživanje i prikupljanje vrhova vršeno na kartama...
Dragan kompletirao Challenge 2000+ Dragan kompletirao Challenge 2000+
Dragan Mamuša je izlaskom na Klekovu glavicu i Pašinu planinu na Treskavici postao četvrti planinar koji je kompletirao Challenge 2000+. On je to...
Lica sjeverni i južni vrh (17.6.2018) Lica sjeverni i južni vrh (17.6.2018)
Za ovu nedjelju, kao i za skoro 30 dana prije toga bilo je najavljeno prilično nestabilno vrijeme. Kiša je trebala početi oko 12 sati, a to je...

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Refreširaj

Rezervacija planinarske ture

Challenge 2000+

(Na listi nisu učesnici koji su kompletirali izazov)

Preporuke

Vremenska prognoza

  • Najčitanije

  • Najnovije