Planinarske vijesti

b_800_800_16777215_00_images_gs-otvorenje.jpgOsjeti avanturu. #feeladventure

Posjetite novootvoreni GMS outdoor shop u Wisa shopping centru na Stupu. Zašto “Feel adventure - osjeti avanturu”!? 
Baš kao i vi, mi smo i entuzijasti i strastveni ljubitelji izazova, uvijek tragamo za novim avanturama širom svijeta i, naravno, uvijek pokušavamo testirati nove brendove, materijale, odjeću, itd.

Poduzeće SPORT-GMS d.o.o. Vitez osnovano je 1996.godine i uspješno posluje preko dvadeset godina. Prvobitno trgovinska djelatnost se odvijala u zgradi Shopping centra GMS u Vitezu, gdje se vrši maloprodaja i veleprodaja sportske obuće, odjeće kao i sportskih rekvizita za sve vrste sportova.

Naše poduzeće prati razvoj tržišta i jedni smo od prvih koji smo prepoznali potrebu snadbjevanja tržišta Bosne i Hercegovine proizvodima za boravak u prirodi. Neki od prvih brendova bili su Northland Proffesional, Dolomite i Salomon.

Kako je Bosna i Hercegovina zemlja bogata prelijepim planinama i drugim prirodnim bogatstvima, kao takva ima veliki potencijal za bavljenje raznim outdoor aktivnostima, odlučili smo otvoriti GMS outdoor shop u Sarajevu.

GMS outdoor shop

GMS outdoor shop će pomoći ljudima koji vole aktivnosti koje su vezane za boravak u prirodi da pronađu sve što im treba na jednom mjestu.

Za sve one kojima je potrebna stučna pomoć vezana za izbor opreme koju nudimo na raspolaganju je Armin Gazić. Rezervišite vaše besplatno stručno savjetovanje sa Arminom, inače jednim od najboljih bosanskohercegovačkih alpinista i instruktorom alpinizma.

Jedan od razloga zbog koga smo stvorili GMS outdoor shop jeste to što smo shvatili da obično nije lako pronaći kvalitetne pristupačne proizvode po relativno nižim, razumnim cijenama.

Stoga smo sretni da vam možemo ponuditi niz vrhunskih svjetskih poznatih brendova sa izuzetnom kvalitetom i po mnogo povoljnijim cijenama.

Brendove koje možete pronaći u vašem GMS outdoor shopu su : Salomon, Northland, Jack Wolfskin, Falke, Brugi, Black Diamond, Dolomite, Petzl, Suunto, Primus, Victorinox, Climbing Technology, Nikwax, Joma.

Očekujemo Vas da nas posjetite. Da GMS outdoor shop bude Vaš outdoor shop.

Vezani članci

Planinarska obuća Salomon, kolekcija 2017 Planinarska obuća Salomon, kolekcija 2017
X ALP MTN GTX®    OPIS Salomon X ALP. Alpinistička linija obuće koja vas na zahtjevnim pristupima i pri penjanju u planinama neće ogranič...
Salomon treking obuća Salomon treking obuća
X-ULTRA MID 2 GTX® je srednje visoka, lagana treking cipela vrlo široke namjene. Odličan obuhvat cijelog stopala, stabilnost, mekoća i zaštita...

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Refreširaj

Rezervacija planinarske ture

Challenge 2000+

(Na listi nisu učesnici koji su kompletirali izazov)

Preporuke

Vremenska prognoza

  • Najčitanije

  • Najnovije