Planinarski imenik- Da bi upisali sebe ili vaše planinarsko društvo u imenik prvo se morate registrovati. To možete učiniti klikom na "Kreiraj korisnički račun" u izborniku sa desne strane. 

- Poslije uspješne registracije morate se prijaviti sa korisničkim imenom i lozinkom koje ste izabrali. Korisničko ime i lozinku zapamtite jer će vam biti potrebni ukoliko budete željeli izvršiti neke izmjene na svom profilu. Te iste podatke ćete koristiti za forum i planinarski imenik.

 - Sljedeći korak je upis u planinarski imenik. Otvorite kategoriju u koju se želite upisati (planinari, planinarska društva, prodavnice opreme ili planinarski vodiči) i klikom na "Dodajte svoj profil ovdje" u gornjem desnom uglu dolazite do obrasca koji treba popuniti.

-Prilikom upisa vodite računa da stavite što tačnije i potpunije podatke. Polja koja su boldirana su obavezna. Vaš email nećemo javno prikazivati, a posjetioci će vas moći kontaktirati putem kontakt forme.

-Ako ste u mogućnosti postavite slike i označite vašu adresu na karti. To če vaš profil učiniti ljepšim i potpunijim. Ovo se pogotovo odnosi na planinarska društva.

- Vaše podatke uvijek možete naknadno izmjeniti

Pogledajte još:

Komentari   

0 # Alić Adin 13-04-2017 18:45
Zaljubljenik u prirodu i planine, ali se nikada nisam bavio planinarenjem. Vrijeme je da i to isprobam :lol:
Odgovori | Prijavi administratoru

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Refreširaj

Rezervacija planinarske ture

On the 7th of July 2016 we hiked from Umoljani to Lukomir and back. Being our first mountain hike in ... Read more


7th July, 2016

On the 9th of July 2016 I did a tour with Midhat, that comprised ascending Maglic via the route called "... Read more


9th July, 2016

Najtoplije preporuke, strucan vodic, ugodno drustvo. Zahvaljujuci gdinu Midhatu imamo najljepse sjecanje na ovaj godisnji odmor! Hvala i nadam ... Read more


6th June, 2017

With two friends from Germany and Italy Midhat took us on a tour from Umoljani to Lukomir. We had ... Read more


17th July, 2017
  • Najčitanije

  • Najnovije