Planinarski imenik- Da bi upisali sebe, vaše planinarsko društvo ili planinarski dom u imenik prvo se morate registrovati. To možete učiniti klikom na zeleno dugme "Registracija" u gornjem desnom uglu stranice. 

- Poslije uspješne registracije morate se prijaviti sa korisničkim imenom i lozinkom koje ste izabrali (Plavo dugme "Prijava" pored dugmeta  "Registracija") Korisničko ime i lozinku zapamtite jer će vam biti potrebni ukoliko budete željeli izvršiti neke izmjene na svom profilu. Te iste podatke ćete koristiti za planinarski imenik, ali i za ostatak web stranice kao što je dio sa gps trackovima.

 - Sljedeći korak je upis u planinarski imenik. Otvorite kategoriju u koju se želite upisati (planinari, planinarska društva, planinarski domovi) i klikom na "Dodajte vaš profil ovdje" u gornjem desnom uglu dolazite do obrasca koji treba popuniti.

upis-u-imenik.jpg

-Prilikom upisa vodite računa da stavite što tačnije i potpunije podatke. Polja koja su boldirana su obavezna. Vaš email nećemo javno prikazivati, a posjetioci će vas moći kontaktirati putem kontakt forme.

-Ako ste u mogućnosti postavite slike i označite vašu adresu na karti. To če vaš profil učiniti ljepšim i potpunijim. Ovo se pogotovo odnosi na planinarska društva.

- Svaki profil prije objavljivanja mora biti odobren od strane adminstratora. Vaše podatke uvijek možete naknadno izmjeniti

- Ukoliko želite kreirati profil za 2000+ Challenge kreirajte ga u kategoriji planinari, ali prilikom upsa podataka označite polje da želite učestvovati u Challenge-u

- Ukoliko želite kreirati profil nekoj od kategorija koje nisu pomenute u ovim uputama (Prodavnice oprema, 5000+ itd) kontaktirajte nas na info@planinarenje.ba

 

Pogledajte još:

Komentari   

0 # Alić Adin 13-04-2017 18:45
Zaljubljenik u prirodu i planine, ali se nikada nisam bavio planinarenjem. Vrijeme je da i to isprobam :lol:
Odgovori | Prijavi administratoru

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Refreširaj

Rezervacija planinarske ture

Challenge 2000+

(Na listi nisu učesnici koji su kompletirali izazov)

Preporuke

Vremenska prognoza

  • Najčitanije

  • Najnovije