Planinarenje.ba štiti privatnost korisnika u skladu s odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka.

Podaci dobiveni od korisnika tokom korištenja web stranice, koriste se u dobroj namjeri, ne obrađuju se i ne dostavljaju trećoj strani, osim ako je drugačije utvrđeno ovim pravilima ili uz posebnu dozvolu korisnika.

U skladu sa zakonom možemo prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tokom korištenja web stranice (isključivo podaci o računalu i podaci o internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke, tzv. kolačiće (cookies), koristimo kako bi imali informacije o korisnicima web stranice te na taj način poboljšali njihove sadržaje dodatno ih usmjerili i prilagodili publici koja ih posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

Prikupljeni privatni podaci poput e-mail adrese, imena i prezimena neće se bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika obrađivati niti distribuirati u druge svrhe, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

Obavezujemo sa da ćemo čuvati privatnost korisnika web stranicela, osim u slučaju teškog kršenja ovih uslova ili nezakonitih aktivnosti korisnika, u kojim slučajevima privatnost korisnika može biti otkrivena prema važećim propisima.

Korisnik uvijek može izmjeniti podatke ili izbrisati svoj profil, kao i zatražiti našu pomoć prilikom brisanje istog.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Refreširaj

Rezervacija planinarske ture

Challenge 2000+

(Na listi nisu učesnici koji su kompletirali izazov)

Preporuke

Vremenska prognoza

  • Najčitanije

  • Najnovije